Відео

«Під…рас ти проклятий»: звернення пенсіонера до Путіна (відео)

«Під…рас ти проклятий»: звернення пенсіонера до Путіна (відео)

Ігор Книшов – пенсіонер, що мешкає на окупованій Росією території Луганщини. Він дізнався про указ Путіна щодо спрощеної процедури видачі російських паспортів мешканцям ОРДЛО і вирішив у яскравій формі пояснити лідеру Кремля, чому той «гадюка» і «паскуда».

Відеозвернення пенсіонера з «ЛНР» до Володимира Путіна оприлюднив журналіст Деніс Казанський у своєму Twitter. 

Розлючений пенсіонер обурювався через брехливі «пенсійні обіцянки». Адже російський паспорт Ігор книшов із міста Красний Луч отримав ще три роки тому. При цьому Книшов відмовився від українського громадянства, і таким чином втратив право на пенсію від України. А право отримувати пенсію від Росії – не здобув. Адже паспорт то йому дали, а от прописку – ні.

«Слухай, Путін! Тобі кажу, під*рас ти поклятий! Гадюка! Мр*зь! Паскуда! Мені цей паспорт дали без прописки. А для отримання пенсії потрібна постійна реєстрація, прописка. Я свою пенсію шахтарську чесно заробив!» – обурливо заявив пенсіонер Книшов.

«Тим, хто радіє зараз в ОРДЛО, що отримає російський паспорт і російську пенсію, передає привіт пенсіонер Ігор Книшов з міста Красний Луч, що на окупованій Луганщині», – написав Казанський у твіті.

Нагадаємо, 24 квітня президент РФ Путін підписав указ про спрощення процедури отримання російського громадянства для жителів окупованих районів Донецької та Луганської областей. Спрощена процедура передбачає: 

– заяву на видачу громадянства РФ від жителів окупованих територій України розглядатимуть не довше трьох місяців;

– особи, які постійно проживають на територіях ОРДЛО можуть отримати паспорти РФ без іспитів;

– ці ж особи не зобов'язані відповідати вимозі щодо проживання в Росії терміном у понад п'ять років;

– основною умовою зміни громадянства за спрощеною процедурою є наявність паспортів псевдореспублік «ЛНР» і «ДНР».

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: суспільство, Світ, Політика
В тему