Відео

Злодії-лузери не вкрали авто, бо не вміли користуватися «механікою» (відео)

Злодії-лузери не вкрали авто, бо не вміли користуватися «механікою» (відео)

В американському місті Семмс (штат Алабама) стався кумедний випадок із Honda Civic з механічною коробкою передач. Автовикрадачі не змогли його викрасти, бо не тямили, як користуватися «механікою».

Про це повідомляє AutoNews.

Цей випадок став широко відомий завдяки відеокамер, яких на американських парковках зараз дуже багато. На відео видно, як до магазину під'їжджає чорний позашляховик з чотирма хлопцями. Вони звертають припаркований Honda Civic 1995 року. Водія і пасажирів в ньому не було, а ось ключі в замку запалювання залишилися.

Зловмисники вирішили скористатися цим. Двоє з них сіли в Civic, і спробували його викрасти. Однак, їм завадила механічна коробка передач. Ніхто з них не знав, як їй потрібно користуватися.

Незабаром до Civic підбіг його власник. Невдахам-автовикрадачам довелося драпати до свого позашляховика і швидко покинути парковку.

Власник Honda Civic повідомив про спробу викрадення в поліцію, і назвав номер позашляховика зловмисників. Завдяки камерам один з них був пізнаний як Блейк Лоуренс. До речі, в той же день цей Блейк Лоуренс спробував пограбувати невеликий магазинчик, але теж невдало.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Злодій-невдаха повис на паркані тікаючи від правосуддя

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, чутки, суспільство, НП
В тему