Відео

Блогер заснув у прямому ефірі і прокинувся знаменитим (відео)

Блогер заснув у прямому ефірі і прокинувся знаменитим (відео)

Стрімер не розрахував власних сил і захропів в онлайн-режимі, а прокинувся зіркою із двома мільйонами переглядів.

Того разу Джессе вирішив пострімити, як звичайно, на завершення дня, але аж ніяк не очікував того, що в результаті вийшло, пише Bored Panda.

У 36-річного стримера Джессі на платформі Twitch є майже тисяча підписників, чим особливо і не похвалишся, але все змінилося за єдину ніч. Блогер просто вирішив побазікати з фоловерами та запустив стрім, але, мабуть, перед цим у нього видався важкий день, тому що абсолютно раптово Джессе заснув. А прокинувшись через три години, закляк від подиву, що його досі дивляться понад двісті користувачів, не забуваючи «донатити» і писати коментарі.

«Чуже сонне сопіння дуже заспокоює, майже як стукіт дощових крапель по металевому даху», «Ех, хотів би я отримати 53 підписники, просто гарненько виспавшись», – кпинили зі стрімера-сонька коментатори.

Через якийсь час Джессі прокинувся, і його зустріли в чаті вигуками радості і тріумфу. Цей момент зняли і запостили у соцмережах, викликавши справжній фурор і стрімко піднявши Джессе кар’єрними сходами. Відео з його пробудженням переглянули понад два мільйони разів, і багато стримерів узяло на озброєння спосіб легкої популярності, але, найпевніше, таке більше не спрацює.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему