Відео

«Все бутафорія від початку до кінця»: українську «Битву екстрасенсів» вивели на чисту воду (відео)

«Все бутафорія від початку до кінця»: українську «Битву екстрасенсів» вивели на чисту воду (відео)

У містичних телепередачах, які настільки популярні в українського глядача, кожнісіньке ефектне «диво» у виконанні ясновидців-естрасенсів – абсолютна брехня і постанова. Про це заявив колишній режисер «окультного» українського телепроекту в ефірі авторської передачі «Ті, що йдуть до біса» російського журналіста Бориса Соболева.

У цій програмі журналіст проводить ґрунтовне розслідування , аби переконливо довести: всі «дива», якими «пічкають» аудиторію телевізора творці програм про екстрасенсів, – постановочні.  Насправді відьми, біоенергетики, маги і відуни – у ліпшому разі гарні психологи, в гіршому – психопати або покидьки, які наживаються на горі людей. Розвінчавши російських екстрасенсів, Соболев запросив на інтерв’ю і творця української версії всім відомої рейтингової передачі. Журналіст поспілкувався із колишнім редактором української програми «Битва екстрасенсів» Євгеном Вяхирєвим (дивитися з 00:31:20).

На запитання журналіста, чи є в Україні справжні екстрасенси, відповів: «Ви знаєте, бачив хороших психологів, акторів, божевільних людей, а екстрасенсів – ні».

«Як це все відбувається?» – цікавиться журналіст. «Писалися сценарії, заздалегідь пропрацьовані, будь-які випробування – все було наперед відомо, який екстрасенс провалить це випробування, а який – ні. Тобто це все було постановкою. Було навіть таке, що підказували в навушник», – відповів один із творців української «Битви».

«Тобто такий ідіот, що навіть не може вивчити текст?» – засміявся Соболев, і Вяхирєв це підтвердив.

«Ну просте випробування – це зрозуміло. А походи в сім’ї?» – «Редактори-сценаристи спілкувалися із сім’ями, писався величезний сценарій, а потім екстрасенса запускали. Безсумнівно, родичі від горя, з відчаю забували про те, що вони казали редактору…» – Вяхирєв стверджує, що телевізійні екстрасенси  не володіють жодними надздібностями, а просто гарні актори, які заучують текст.

Читайте також: Чорний таролог з Бердичева відмовилась від весілля через шоу

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему