Відео

«Недарма джипа палив»: лідер «євробляхарів» іде в президенти (відео)

«Недарма джипа палив»: лідер «євробляхарів» іде в президенти (відео)

Крім авто, Олег Ярошевич планує дозволити українцям володіти зброєю.

Головний євробляхар України Олег Ярошевич , який показово спалив свій Land Rover, заявив, що йде в президенти. Ярошевич на сторінці організації «Авто Євро Сила» у «Фейсбуку» залишив відео, в якому озвучив своє рішення. Пише «Комсомольська правда в Україні».

Лідер «євробляхарів» сказав, що балотується як самовисуванець і його не підтримуватиме жоден олігарх. Своїми цілями він назвав поліпшення умов розмитнення авто на іноземній реєстрації, володіння зброєю, ведення бізнесу, медицини та соціальної сфери.

Ярошевич визнав, що 2,5 мільйона гривень, які потрібні, щоб зареєструватися кандидатом у президенти, – «велика сума для мене і для інших».

– Я дивлюся на тих, хто йде на вибори. Це ті ж самі особи, але вони забарвилися в нові кольори, – Ярошевич має намір стати новим лицем української політики.

Нагадаємо, 8 листопада минулого року Олег Ярошевич на камеру спалив свій Land Rover у знак протесту проти прийнятих Верховною Радою законів про «євробляхи». Після цього користувачі узялися намовляти Ярошевича балотуватися в президенти в коментарях під відео. Людям сподобалося, що активіст виконав свою обіцянку.

Читайте також:

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика, Політика
В тему