Відео

Новорічний фільм на вечір: що подивитися 4 грудня 2018 (відео)

Новорічний фільм на вечір: що подивитися 4 грудня 2018 (відео)

Чомусь саме на різдвяно-новорічні свята так хочеться вірити у казку. Сподіватися, що бажання, яке ми записуємо  на папірці, спалюємо та намагаємося випити разом із шампанським під бій курантів, обов’язково здійсниться. Відчуваємо себе дітлахами, які витріщаються у магазині на композиції з блискучим гірлянд, різнокольорову ілюмінацію та новорічні феєрверки.

І з задоволенням дивимося новорічні фільми, від яких так і віє добротою, теплотою, мандариново-імбірним ароматом…

Так, фільм, який варто подивитися ввечері 4 грудня 2018 року – «Бойфренд на Різдво», романтичну комедію.

«Бойфренд на Різдво»

 2004, США

На жаль, віра у чудеса, яка у дитинстві міцна, мов льодова крига, із віком перетворюється на дорослий прагматизм. І ми все рідше і рідше сподіваємся, що наші мрії здійсняться. А даремно…

Пригадайте, яке бажання ви загадували Санта-Клаусу у дитинстві? Наприклад, Холлі Грант дуже хотіла знайти свого коханого. Проте ставши дорослою, вона досі не знайшла свого кохання. Проте Санта-Клаус не забув про цю самотню молоду жінку, і подарував перед самісіньким Різдвом доленосну зустріч. Так, виконуючи волонтерську роботу, Холлі знайомиться з прекрасним чоловіком, який своїми вчинками дозволяє жінці знову відчути себе закоханою мрійливою маленькою дівчинкою….

Тож  Фільм Бойфренд на Різдво дивіться онлайн у хорошій якості безкоштовно.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему