Відео

У київському ресторані примхлива клієнтка отримала тортом у лице (відео)

У київському ресторані примхлива клієнтка отримала тортом у лице (відео)

М’яко кажучи, такий собі сервіс, чи все ж кельнер вишуканого закладу теж має право на те, щоб у нього здали нерви?

У Києві ресторанний скандал: в одному із дорогих закладів столиці офіціант при всіх «мокнув» примхливу клієнтку лицем у торт. «У хлопців здали нерви» – так прокоментували інцидент у фешенебельному ресторані Guramma Italiana, де офіціянт запустив торт в обличчя занадто вимогливій відвідувачці.

За конфліктом між обслуговувальним персоналом і дівчатами, які замовили столик і були чимось незадоволені, спостерігали інші клієнти, а один навіть зняв усю цю катавасію на свій смартфон. Та автор відео – деякий Річард Горн, який «злив» резонансний запис у свій «Інстаграм», – і сам не очікував, що це протистояння завершиться зануренням дівочого лиця в щедрий шар крему на коржах. Згодом відео, що наробило стільки шуму, зі сторінки Горна зникло: та було запізно. Воно вже пішло «гуляти» по соцмережах.

Коментар у адміністрації закладу громадського харчування узяла «Українська правда». Там підтвердили, що такий випадок був. «Безпрецедентний випадок, це було хамство з боку гостей, у хлопців не витримали нерви, і ось так вони захищали свою честь. Дівчата побачили, що їх знімають, і пішли», – пояснив керівник ресторану Валентин.

Думки тих, хто переглянув це відео, роздвоїлися: дехто радіє, що зарозумілі дівчата отримали по заслузі за свою зневагу та витребеньки. А дехто переконаний, що офіціант не мав права так поводитися, бо клієнт правий завжди. А що ви думаєте із цього приводу?

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ
В тему