Відео

Власники розбитого буса розкрили нові деталі страшної ДТП із українцями в Росії (відео)

Власники розбитого буса розкрили нові деталі страшної ДТП із українцями в Росії (відео)

Закарпатські телевізійники зв’язалися із дружиною власника автомобіля, на якому сьогодні вранці в Росії в смертельну аварію потрапили українці. Зі слів дружини власника мікроавтобуса Людмили Тацюн, за кермом перебував друг її чоловіка, мешканець Хустського району. Від отриманих травм 53-річний водій помер на місці.

Читайте також: Смертельна ДТП українців у Росії.

Нагадаємо, четверо українців загинули в Росії сьогодні, 16 вересня, вранці. Сталася смертельна ДТП з участю мікроавтобуса із закарпатцями в Ленінградській області поблизу села Бєгуниці. Вантажний автомобіль на великій швидкості врізався у бусик на закарпатській реєстрації. Серед загиблих пасажирів – двоє жінок зі Львівської області і ще один чоловік-закарпатець. Єдиний, хто вижив, 20-річний хлопець, госпіталізований.

«Дівчатам близько 30, і одній, і другій. І знаю, що це сестри. А цей чоловік, що з Хустського району, знаю, що це батько, по-моєму, 6 дітей. Нам дзвонили слідчі і кажуть, що водій грузовика заснув, і виїхав на зустрічну полосу, і протаранив цю машину», – розповіла по телефону журналістам медіакомпанії «Філія ПАТ НСТУ «Закарпатська регіональна дирекція» Людмила Тацюн.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, аварія, дтп, закарпаття
В тему

Останні матеріали