Відео

Даша Астаф'єва підтримала ЛГБТ-спільноту поцілунками з дівчатами (відео)

Даша Астаф'єва підтримала ЛГБТ-спільноту поцілунками з дівчатами (відео)

Українська співачка, модель та телеведуча Даша Астаф'єва знову розбурхала уяву фанатів. Та цього разу все не завершилося інтимними фото, яким фанатів Астаф'євєвої вже давно не дивуються.

Минулої суботи артистка давала концерт в Одесі. Під час виступу Даша поцілувала двох дівчат, які були з нею на сцені. Відповідне відео з'явилося на сторінці Астаф'євої в Instagram, а потім і в YouTube.

«Зрозуміють всі, хто був на концерті в суботу...», – підписала ролик Даша.

Відео артистка розмістила без звуку, пояснюючи це тим, що у ролику присутня ненормативна лексика. Схоже, шанувальники залишилися задоволені.

В Мережі відразу почали розмірковувати над тим, чи бува таким чином Даша не має намір підтримати ЛГБТ-спільноту. Проте сама співачка поки що свою витівку не коментує.

Нагадаємо, 32-річна Астаф'єва – солістка групи NikitA. Дівчина стала популярною, вигравши титул Playmate of the Month ювілейного журналу Playboy (55th Anniversary Playmate).

За три роки Астаф'єва побувала учасницею української «Фабрики зірок», ведучої телеканалу М1, з'явилася на обкладинці українського видання журналу Playboy, випустила альбом в якості вокалістки поп-групи NikitA, а також привернула увагу Х'ю Хефнера – засновника і шеф-редактора журналу Playboy.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, шоу-бізнес, даша астаф’єва, лгбт-спільнота
В тему

Останні матеріали