Відео

У Луцьку копи влаштували погоню за 13-літнім водієм (відео)

У Луцьку копи влаштували погоню за 13-літнім водієм (відео)
Підліток за кермом іномарки так утікав від поліцейських, що протаранив паркан.

У суботу, 23 червня, луцькі патрульні запобігли біді, вчасно виявивши за кермом автівки у Луцьку неповнолітнього кермувальника. А 13-літній водій із другом у салоні так утікав від правоохоронців, що в’їхав у огорожу. Інформує патрульна поліція Волині на своїй сторінці у «Фейсбук».

Близько дев’ятої вечора екіпажі патрульних у обласному центрі одержали орієнтування, що по місту їздить на авто неповнолітня особа з таким же малолітнім пасажиром. Цю машину інспектори помітили на вулиці Мазепи і подали сигнал про зупинку. Хлопчак за кермом, помітивши екіпаж, ніяк не відреагував, але через хвилювання не впорався з керуванням і в’їхав в огорожу. Коли полісмени підійшли до авто, то справді побачили за кермом хлопчика-підлітка, а поруч з ним – неповнолітнього пасажира. Дякувати богу, хлоп’яки після зіткнення з парканом ушкоджень не отримали і відбулися лише переляком.

Як повідомив правоохоронцям неповнолітній водій, машину він «узяв у діда покататися». Рідних хлопчиків швидко знайшли, а матеріали щодо події передали у підрозділ ювенальної превенції.

На батьків оформлять адмінматеріали за неналежне виховання дітей, а також за передання права керування неповнолітньому.

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, луцьк, поліція, діти, кримінал
В тему

Останні матеріали