Відео

Ще одна голлівудська зірка зізналася у гомосексуальності (відео)

Ще одна голлівудська зірка зізналася у гомосексуальності (відео)

Американська актриса, співачка, танцівниця та модель Елісон Стоунер, відома завдяки ролі Каміли у серії фільмів «Крок вперед» та Сари у сімейній картині «Оптом дешевше», зробила камінг-аут. Дівчина розповіла про свої перші романтичні стосунки з жінкою. Таємниця розкрилася після її есе у виданні Teen Vogue, пише «Hellogiggles».

24-річна Стоунер зізналася, що закохалася в свою викладачку танців. Вона у фарбах описала свої емоції від першої зустрічі з нею. «Коли у мене закрутилася голова від обертань на коліні, вона підійшла, щоб випрямити мені спину. Моє серце дико забилося, мені стало гаряче», – розповіла актриса.

Стоунер додала, що стосунки учениці та викладачки переросли у роман. «Я зрозуміла, що ніколи не думала про хлопців так само, як про неї, і взагалі ніколи не відчувала себе в своїй тарілці, зустрічаючись з хлопцями», – підкреслила актриса.

Читайте також: Джареда Лето без бороди чекають у Києві

Зміну своєї сексуальної орієнтація дівчина пояснює тим, що в дитинстві їй бракувало батьківської любові, адже тато покинув сім’ю, коли Елісон була ще маленькою. Далося взнаки і те, що акторка зазнала насильства зі сторони чоловіків, і тому зараз взагалі боїться близькості з ними.

Також артистка зазначила, що розуміла яка відповідальність лягає на неї після такого зізнання та усвідомлювала, що такий поворот може нашкодити її професіональній кар’єрі та всім, хто всі ці роки вболівав та допомагав їй. Проте іншого життя зараз Стоунер не бажає.

До слова, 29 березня Елісон випустила новий сингл під назвою «When It's Right», якому можна сміливо провокувати популярність, як гімну ЛГБТ спільноти.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Світ
В тему