Відео

У Луцьку мати-п’яничка відмовилася від своєї дитини (відео)

У Луцьку мати-п’яничка відмовилася від своєї дитини (відео)

У Луцьку дворічний хлопчик майже два тижні лікувався в обласній інфекційній лікарні. За цей час його жодного разу не провідала матір.

Цю інформацію лікарі повідомили службі у справах дітей Луцької міської ради. Тепер жінку хочуть позбавити батьківських прав, інформує Волинська дирекція Національної суспільної ТРК України.

Як розповіли поліцейські, які прибули за викликом, у квартирі їх вразила повна антисанітарія і п’яна мати поруч із майже непритомним сином.

«Було дуже брудно, неакуратно, подерті стіни, холодно дуже. Хлопчик був справді із сильною температурою», – зазначила речник патрульної поліції Луцька Ольга Бузулук.

«У стані середньої тяжкості, з температурою, нежитем, кашлем, катаральними явищами, без мами. Було діагностовано респіраторну інфекцію і запалення легенів», – перерахувала завідувачка відділення Волинської інфекційної лікарні Тетяна Яцишина.

Дворічний малюк перебуває в обласному спеціалізованому будинку дитини. Поки ми знімали, хлопчик майже весь час був біля вікна. Він ще не усвідомлює, що мама не цікавиться його долею.

«Мама виховувала сина без батька. Ще у середині січня патрульні поліцейські забрали дитину від матері із двостороннім запаленням легень і завезли у лікарню. Відтоді жінка сина не навідувала. Така байдужість, а ще спосіб життя матері стали причиною того, що служба у справах дітей Луцької міської ради ініціювала позбавлення матері батьківських прав», – каже начальник служби у справах дітей Луцької міськради Федір Шульган.

Нагадаємо, У п'яної лучанки відібрали двох дочок

                   У Луцьку поліція врятувала дитину від агресивної та п'яної матері

Медики, служба у справах дітей та вихователі просять жінку одуматися, адже вже наступного тижня кандидатуру В’ячеслава подадуть на усиновлення, а це значить, що мати вже не побачить свою дитину.

У жінки, крім хлопчика, є ще дочка, яка нині живе з батьком. Якщо матір не доведе у суді, що може піклуватися й утримувати свою дитину, її позбавлять батьківських прав. Торік служба у справах дітей Луцька мала два випадки, коли батьки у суді доводили, що гідні виховувати своїх дітей.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему