В центрі уваги

У «Проліску» відбувся День депутата Луцької райради: як це було

У «Проліску» відбувся День депутата Луцької райради: як це було

У Луцькій районній раді відбулося виїзне засідання Дня депутата.

Про це йдеться на сайті районної ради.

Обранці громад Луцького району побували в санаторії «Пролісок», що у селі Грем’яче, де ознайомилися із роботою здравниці, а також взяли участь у навчанні щодо децентралізації та повноважень депутата районної ради.

Навчання провели спікерка з Рівного Діана Гордійчук, яка розповіла детально про те, що треба знати депутату для ефективного виконання своїх функцій, та експерт-економіст Петро Гоцалюк, який зосередив свій виступ на тому, як ефективно працювати райраді в умовах відсутності бюджету.

Під час екскурсії санаторієм «Пролісок», яку провела його директорка, депутатка Луцької районної ради Оксана Бугайчук, обранці громад особисто переконалися, як у кращу сторону змінився санаторій за останні три роки.

Санаторій розташований в оточенні соснового бору, на березі великого водного плеса. На його території - три спальні корпуси зі 109 комфортабельними номерами та 13 сімейними котеджами, лікувальний та водолікувальні корпуси з сучасним обладнанням, басейн, термальний басейн з мінеральною водою.

Як розповіла директорка Оксана Бугайчук, гордість санаторію — власне джерело з цілющою мінеральною водою.

«У нас можна пройти медичне обстеження і отримати необхідне лікування. «Пролісок» має унікальні сучасні діагностичну та лікувальну бази. Клінічні обстеження здійснює акредитована по вищий категорії лабораторія, а дослідження проводяться на сучасному обладнанні. У лікувальному комплексі санаторію запроваджено більше шістдесяти різноманітних  процедур. Показаннями для лікування є хвороби опорно-рухового апарату, ендокринної та нервової системи, захворювання органів травлення та органів дихання», - зауважила очільниця санаторію «Пролісок».

День депутата

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, Волинь, депутати, Луцька районна рада
В тему