В центрі уваги

ТОП-5 переваг верхнього поверху від компанії «Інвестор»

ТОП-5 переваг верхнього поверху від компанії «Інвестор»

Протече дах, у вікна буде шкварити сонце і не обберешся проблем із напором води… Такі упередження при виборі квартири часто заважають належно оцінити житло на верхньому поверсі.

Насправді усе з переліченого вище – це типові проблеми, з якими зіштовхувались мешканці старих неякісних багатоповерхівок. Сучасні будматеріали та технології давно залишили ці питання в минулому, - йдеться на сайті компанії Інвестор.

Не задумувались, чому часто в новобудовах можна зустріти ціни за принципом: чим вище – тим дорожче? Насправді квартири на останніх поверхах мають чимало переваг. Наприклад:

Тишина. У мешканців верхніх поверхів немає сусідів зверху, тому ніхто не бігає і не стрибає «по голові». А ще – не зможе затопити.

Чистіше повітря. Чим вище квартира – тим менше автомобільних вихлопів та пилюки потрапляє через вікна.

Сонячне світло. Промені сонця – це природнє освітлення, яке дуже важливе для людського організму, покращує працездатність, самопочуття і здоров’я.

Краєвиди із вікон. Особливо цінується така перевага, якщо поруч – парк, озеро чи інший «зелений» куточок.

«Господар» горища. За неписаним правилом, ключі від технічного поверху зберігаються в квартирах останнього поверху. Тому горище можна використовувати як додаткову комору.

Зверніть увагу! У «Парковому кварталі» в Ковелі є готові двокімнатні квартири площею 62 м2 на верхньому поверсі. Ціна – акційна, від 12 400 грн/м2.

Житловий комплекс «Парковий квартал», що у Ковелі на вулиці Глібова, розташований недалеко від центру міста і у той же час - поруч із зеленими насадженнями та водоймою. На території ЖК - власний паркінг, сучасний дитячий майданчик, а також - комерційні приміщення, де заплановане відкриття усіх необхідних для комфортного проживання закладів: магазинів, перукарні, відділень зв'язку тощо.

* * *

«Парковий квартал» із висоти пташиного польоту

Цікаво, яким буде «Парковий квартал»? Дивіться відео

Детальну інформацію про ЖК «Парковий квартал» можна отримати у відділі продажів:

096 030 20 10

м. Ковель, вул. Глібова, 8 б

Сайт: investor.lutsk.ua

Facebook: investorlutsk

Інстаграм: bud.investor

Youtube: Інвестор

Телеграм: Де в Луцьку/Ковелі добре жити? 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Волинь, Будівництво
В тему