В центрі уваги

Де пройти техогляд у Луцьку? Доступно та швидко

Де пройти техогляд у Луцьку? Доступно та швидко

Мій друг Богдан більше 5 років працює легальним таксистом. Він намагається жити чесно, працює легально, платить податки, не шахраює з документами. Нещодавно зустрівся з ним, розговорилися. Виявляється в Україні службам таксі залишили вимогу проходити техогляд. Богдан бідкався, що тепер шукає, де провести технічний огляд свого мінівена Ford, бо фірма, де він раніше його проходив, закрилася.

Я порадив йому звернутися в компанію WEST AUTO HUB. Мої колеги-журналісти без проблем розмитнили та застрахували авто.  Краєм вуха чули про те, що у компанії можна провести техогляд автівки.

Домовилися з Богданом поїхати разом на техогляд.

WEST AUTO HUB вразив нас гарним плануванням, чистотою і привітним персоналом. Зустріла нас Катерина Осмолович (керівник відділу сертифікації). Вона розповіла, що водій повинен приїхати на своєму авто, і для проходження техогляду мати з собою свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу та документи, які засвідчують його особу (паспорт, посвідчення водія).

Катерина Осмолович та колеги з відділу сертифікації WEST AUTO HUB
Катерина Осмолович та колеги з відділу сертифікації WEST AUTO HUB

Під час техогляду перевіряються гальмівні системи, системи рульового керування, світлотехніка, проводиться ідентифікація транспортного засобу.

Техогляд на WEST AUTO HUB

Тож Богдан загнав авто у випробувальну лабораторію відділу сертифікації для проходження техогляду, а ми пішли пити каву і з боку стежити за роботою.

Фахівці компанії WEST AUTO HUB вразили нас злагодженою, професійною і швидкою роботою.

Керівник групи повідомив, що стан машини задовільний. До гальмівної системи та рульового керування зауважень немає, резина в хорошому стані, корозія відсутня. Тому Богдан без перешкод отримав протокол про проходження техогляду.

«Я такий задоволений, що потрапив сюди. Обслуговування на вищому рівні. Хлопці – справжні професіонали. Працюють чітко, якісно, а головне швидко. Бо таксиста дорога годує, а час – це наші гроші», - ділився він враженнями.

Таксист Богдан отримує протокол техогляду
Таксист Богдан отримує протокол техогляду

Цього ж дня звістку про якісне ТО розповів своїм колегам і наступного дня на WEST AUTO HUB приїхав голова  Волинської асоціації перевізників таксі Сергій Романчук та його колега.

Вони зізналися, що давно шукають компанію, де на партнерських умовах можна було б проходити техогляд всім легальним таксі Луцька.

Сергій Романчук розповів, що досягнули домовленостей про довгу та плідну співпрацю з WEST AUTO HUB, бо на території Волинської області мало сервісних центрів, де можуть швидко і якісно провести ТО.

«Ми радимо всім перевізникам, чи то таксі, чи маршрутки, які підпадають під закон проходження техогляду, приїжджати сюди. Я переконався, що для працівників компанії безпека на дорогах Луцька не менш важлива, ніж нам», - розповів Сергій Романчук.

Сергій Романчук та його колега на WEST AUTO HUB
Сергій Романчук та його колега на WEST AUTO HUB

Натомість Катерина Осмолович, яка зустріла представників волинської організації таксистів, повідомила, що буде рада такій співпраці, адже компанія постійно розвивається і буде розширювати арсенал послуг. 

«Плануємо відкрити техогляд на вантажівки, бо маємо чимало звернень від водіїв, та нову лабораторію з експрес-сервісом, де можна було б підремонтувати машину. Все для зручності наших клієнтів», - зазначила вона.

ЩОБ ЗАМОВИТИ ТЕХОГЛЯД WEST AUTO HUB ЗАХОДЬТЕ НА САЙТ КОМПАНІЇ  WWW.WESTAUTOHUB.UA АБО ТЕЛЕФОНУЙТЕ 067 158 86 08

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Авто, транспорт, таксі, луцьк, Волинь
В тему