В центрі уваги

Де у Луцьку придбати торфобрикет, дрова для опалення*

Де у Луцьку придбати торфобрикет, дрова для опалення*

А де сьогодні можна купити дрова, торфобрикет з доставкою по Луцьку та району.

Сьогодні ні для кого не секрет – захмарні ціни на газ, які постійно підвищуються. Більше того, багато кому доводиться сплачувати чималі рахунки за блакитне паливо вже зараз, тому актуальним стає пошук доступної альтернативи. Пропонуємо переходити на опалення дровами і торфобрикетом – економія і низка інших переваг гарантовані!

Купити дрова у Луцьку, а саме колоті, рубані, метровий кругляк – значить отримати недороге і ефективне тверде паливо для дому. Дрова твердих порід підійдуть для твердопаливних котлів. Якщо знадобляться дрова для камінів, мангалів, печей, краще зупинити вибір на м’яких породах. Усі варіанти вказаного палива пропонує компанія «Drova-Plus». Продаж дров у Луцьку здійснюється з гарантовано високою якістю, оперативною доставкою та за доступною ціною.

Не менш популярні у наш час паливні брикети. Купити торфобрикет на Волині, беззаперечно, вигідно. Брикет торф’яний, ціна якого – у доступних межах, підходить для обігріву житлових споруд, дачних будинків, промислових і комерційних приміщень. Брикети для опалення – ідеальний варіант для теплиць, оранжерей, лазень і саун.

Переваги торфобрикету незаперечні:

  • екологічна чистота (варто купити торфобрикет як біопаливо);
  • можливість застосування для різних типів твердопаливних котлів, камінів та ін.;
  • значна калорійність, а також висока тепловіддача + тривалість горіння, як результат – істотне зниження затрат на опалення;
  • зручне та нескладне розпалювання;
  • можливість цілодобового опалення (немає потреби підкладати до 6 годин);
  • згоряння без викиду шкідливих речовин в атмосферу;
  • попіл з торфобрикету може застосовуватись як органічне добриво;
  • низькі ціни (залежать від місця доставки).

Купити дрова з доставкою по Луцьку та району

Торфобрикет (Маневичі) – чудова альтернатива природному газу. Поставки здійснюються напряму від виробника (Маневицький торфобрикетний завод). Мінімальна партія – 2 т. Високі стандарти виробництва, виготовлення шляхом пресування сухого торфу, використання лише природних матеріалів, жодних перенавантажень при насипу на самоскид ЗІЛ 6 тонн, а також завантаження безпосередньо із заводського складу – ось ті передумови, які дозволяють вам купити торфобрикет у Луцьку гарантовано високої якості.

Купити торфобрикет з доставкою по Луцьку та району

Купити торфобрикет на Волині (Маневицький торфозавод), а також дрова колоті, дрова рубані різних порід ви можете, зателефонувавши у компанію «Drova-Plus» за контактними номерами:

тел.: 098 109 40 84

тел.: 050 109 40 84

https://drova-plus.com.ua/

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему

Останні матеріали