6 Грудня 2017
Новини

Сурогатна матір під час виношування завагітніла власною дитиною, яку прийняли за близнюка прийомної сім’ї

Сурогатна матір під час виношування завагітніла власною дитиною, яку прийняли за близнюка прийомної сім’ї

Унікальна і нестандартна історія трапилася у США. Жінка погодилася стати сурогатною матір’ю і виносити дитину іншій сім’ї. Але під час виношування… завагітніла ще раз власною дитиною!

Коли 31-річна Джесіка Аллен, яка на той момент виховувала вже двох дітей, погодилася стати сурогатною матір’ю для подружньої пари з Китаю, то нічого не віщувало біди. Штучне запліднення успішно пройшло через технологію in-vitro, і обидві сторони були задоволені. Однак пізніше з’ясувалося, що Джессіка завагітніла власною дитиною, яку лікарі прийняли за ідентичного близнюка прийомної сім’ї, повідомляють закордонні ЗМІ.

Стан, коли жінка повторно вагітніє в той час, поки носить плід, називається накладення і трапляється вкрай рідко. Відомо менше десяти подібних випадків, що сталися за всю історію.

Через місяць після народження дітей азійська мати зателефонувала Джессіці, розповівши про явні відмінності у зовнішності дітей. Жінки зробили ДНК-тест, який показав, що одне із немовлят є біологічною дитиною породіллі.

Однак, щоб повернути малюка, Джессіці довелося пройти через справжнє пекло. Подружжя з Китаю зажадало грошову компенсацію за повернення одного з дітей у розмірі від $18 тис. до 22 тис., вони також розглядали можливість віддати дитину в іншу прийомну сім’ю. На щастя, хлопчик був повернений через два місяці без будь-яких грошових вкладень.

«Я пропустив перші два місяці життя мого сина. Ті кількадесят днів настільки важливі і для дитини, і для нас, що створюється враження, ніби нас пограбували» – сказав чоловік Джессіки.

Джессіка опублікувала зворушливу фотографію першої зустрічі зі своїм хлопчиком, підписавши знімок: «Це був перший раз, коли я побачила мого синочка, і це сталося на стоянці Starbucks». 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему