29 Листопада 2017
Новини

Луцьк купить 30 нових тролейбусів

Луцьк купить 30 нових тролейбусів

Питання залучення коштів Європейського інвестиційного банку згідно з Проектом «Міський громадський транспорт України» порушили сьогодні на сесії Луцької міської ради. Про це повідомили в прес-службі міськради.

Як зазначив директор департаменту економічної політики Олександр Озінович, на цей час громадський електротранспорт у Луцьку потребує істотного оновлення. Для розв’язання цієї гострої проблеми можливе залучення коштів Європейського інвестиційного банку.

«Основною метою прийняття рішення  є реалізація проекту, що передбачає придбання тридцяти нових низькопідлогових тролейбусів на суму 4,3 млн євро, а також розбудову та модернізацію інфраструктури електротранспорту міста Луцька – оновлення тролейбусної мережі, облаштування зупинок», – зазначив він.

Під час обговорень депутати дали позитивну оцінку проекту, відзначивши, що це перший крок до модернізації муніципального транспорту в Луцьку. Однак є й багато зауважень до організації роботи громадського транспорту, які потрібно усувати. У підсумку депутати підтримали проект рішення.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему