24 Листопада 2017
Новини

Ума Турман пообіцяла розказати історію про домагання і побажала Вайнштейну мук

Ума Турман пообіцяла розказати історію про домагання і побажала Вайнштейну мук

Актриса Ума Турман, котра раніше відмовилася говорити про домагання продюсера Гарві Вайнштейна через зайву лють, пообіцяла таки розповісти свою історію. Про це вона написала в Instagram у п’ятницю, 24 листопада.

«Нещодавно я сказала, що була дуже зла, й у мене є для цього кілька причин, #metoo («я теж» – хештег, який жертви домагань стали використовувати в соцмережах, розповідаючи свої історії), якщо ви не зрозуміли цього з виразу мого обличчя», – написала артистка. Вона зазначила, що їй усе ще потрібно трохи часу, щоб бути справедливою і чіткою у своїх висловлюваннях.

Турман привітала прихильників з Днем подяки, підкресливши, що не бажає нічого хорошого Вайнштейну. Вона пораділа, що життя голлівудського продюсера повільно руйнується. «Ти не заслуговуєш кулі», – написала вона.

6 листопада у Мережі з’явилося відео з Турман, яку журналісти попросили прокоментувати історії домагань у Голлівуді. Докладаючи явно великих зусиль, щоб стримати гнів, актриса пообіцяла розповісти про це дещо пізніше.

Ума Турман знялася в таких фільмах, як «Кримінальне чтиво», «Вбити Білла» і «Вбити Білла-2», продюсером яких виступив Вайнштейн. Голлівудського діяча вже звинуватили в домаганнях десятки актрис, серед яких Кара Делевінь, Ліна Хіді, Леа Сейду й Анджеліна Джолі. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему