24 Листопада 2017
Новини

Винуватця нещодавнього ДТП у Зміїнці – судитимуть

Винуватця нещодавнього ДТП у Зміїнці – судитимуть

Луцька місцева прокуратура затвердила та скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про порушення 27-річним мешканцем села Осьмиговичі Турійського району правил безпеки дорожнього руху, що заподіяло потерпілим тяжкі тілесні ушкодження. Повідомили у прес-службі прокуратури Волинської області.

Як зазначено в повідомленні, 24 вересня 2017 року чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння за кермом автомобіля марки Mazda 626, рухався автодорогою в селі Зміїнець Луцького району й, не вибравши безпечної швидкості руху, допустив зіткнення з автомобілем марки Renault Scenik.

Унаслідок ДТП 23-річна пасажирка автомобіля Renault Scenik та троє пасажирів автомобіля Mazda 626 отримали тяжкі тілесні ушкодження. У всіх трьох чоловіків медики, окрім інших ушкоджень, констатували відкриті черепно-мозкові травми.

Горе-водія обвинувачують у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 КК України, й невдовзі він постане перед судом, який і визначить йому покарання.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему