17 Листопада 2017
Новини

Двійнята та близнята фестивалили у Луцьку

Двійнята та близнята фестивалили у Луцьку

Третій міський фестиваль-конкурс двійнят та близнят  «Схожі на всіх і не схожі ні на кого» відбувся у  Палаці учнівської молоді Луцька.  Автором ідеї цього відкритого культурно-мистецького заходу є заслужений артист естрадного мистецтва України, директор Центру культури і дозвілля Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, композитор-виконавець Сергій Скулинець, інформує управління освіти Луцької міської ради.

Учасниками цьогорічного фестивалю стали 16 зовсім юних близнят та двійнят.

Загалом, як зазначають організатори,  мета такого фесту – розвиток дитячої творчості, розкриття нових обдарувань та сприяння їхньому подальшому розвитку, створення творчого потенціалу особистості дитини у різних жанрах сценічного мистецтва.

Цьогоріч фестиваль-конкурс проводився у два тури: перший – власна презентація, де конкурсанти у різних формах представляли себе, використовуючи музичне оформлення, мультимедійні презентації зі світлинами та відеороликами. У другому турі пари продемонстрували свою творчість у жанрах сценічного мистецтва (вокальне мистецтво, художнє та авторське виконання, хореографія, музичне виконання, спортивний напрям з елементами акробатики).

Всі переможці та учасники по завершенню дійства нагороджені дипломами управління освіти Луцької міської ради та цінними подарунками, а також призами партнерів і спонсорів фестивалю-конкурсу.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему