15 Листопада 2017
Новини

У Луцьку частину лікарні віддали під церкву

У Луцьку частину лікарні віддали під церкву

У Луцьку частину приміщення обласної лікарні віддали під церкву. Про це повідомив користувач Віталій Дідух на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"Це по яким європейським протоколами церква почала заміняти лікарню? Логічно, що церква пообіцяла платити за оренду більше, ніж міг би платити стоматологічний кабінет на три місяці, які там можна було поставити", - обурюється користувач.

У мережі з цього приводу триває гаряча дискусія: 

"Упевнений, що піп у частці з санітарами моргу. У нас так було", - прокоментували в мережі.

"Щоб одразу відспівувати", - зазначили користувачі.

"Найближчим часом після пенсійної і медичної реформ більшість лікарень переобладнають у морги", - додали в мережі.

Натомість інші користувачі  мають протилежну думку. Зокрема: 

«Народ!!! Ви що?? Схаменіться!!! Підбирайте слова!! Напевне ніхто з вас і ваших рідних не шукали порятунку у цьому закладі....Я не беруся вихваляти усіх тутешніх лікарів...Але впевнена, що жоден з них не замінить відвідування храму, якщо є в людини така потреба...Молитва разом із лікуванням творить дива! Віра в усіх РОЗУМІННЯХ тримає людину на світі!!! Я у важкий момент теж була в цьому храмі... І дякую Богові і лікарям за зцілення мами.», - пише користувачка

Ще один додає: «Народ не будьте бовдурами! Я з Луцька. Живу поряд цієї лікарні. ЦЕРКВИ ТАМ КРИХТА. Квадратів 50, колись там була аптека. Люди туди ходять, і працівники лікарні і хворі. Поблизу НЕМАЄ церкви, взагалі ніякої. До найближчої церкви їхати 4 зупинки. Церква Київського Патріархату. Шановні "експерти" не з Луцька, не говоріть про те, про що не розумієте.».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему