0 0000
Новини

У Данії знайшли пилку, якою розчленували журналістку

У Данії знайшли пилку, якою розчленували журналістку

У Данії слідчі знайшли пилку, якою інженер Пітер Мадсен, імовірно, розпилював тіло вбитої ним журналістки Кім Валле.

«Зараз інструмент вивчають експерти-криміналісти для того, щоб визначити, чи є він саме тією пилкою, яку поліція шукала у зв'язку зі справою про вбивство», – повідомив співробітник поліції Копенгагена Йенс Меллер Йенсен.

Пітер Мадсен, який сконструював саморобний підводний човен «Наутілус», став підозрюваним у справі про вбивство після того, як в серпні було виявлено тіло журналістки без голови, а потім і окремі його частини. Востаннє жінку бачили живою на борту його субмарини 10 серпня – вона брала у винахідника інтерв'ю.

11 серпня рятувальники підібрали Мадсена з тонучого «Наутілуса». На думку слідчих, чоловік спеціально затопив судно, щоб приховати докази. На жорсткому диску, який належав інженеру, поліцейські знайшли відеозаписи з тортурами і обезголовлюванням жінок.

Сам Мадсен заперечує свою провину у вбивстві. За його версією, у морі стався нещасний випадок – журналістку нібито вдарило по голові важким люком. Після цього датчанин, за його словами, поховав Валле в морі і планував накласти на себе руки, затопивши субмарину.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему