0 0000
Новини

Джамала стала Послом доброї волі із протидії торгівлі людьми

Джамала стала Послом доброї волі із протидії торгівлі людьми

Джамала підтримала багаторічну роботу Міжнародної організації з міграції (МОМ) – Агентства ООН із питань міграції, із боротьби з сучасним рабством та запобігання йому, знявшись у соціальній рекламі. Про це йдеться на офіційній сторінці Джамали у  Facebook.

Ролик з’явиться в ефірі українських телеканалів 18 жовтня, у Європейський день боротьби з торгівлею людьми. Окрім ротації відео на телебаченні, також передбачається загальнонаціональна інформаційна кампанія зовнішньої реклами «Небезпеку видно не одразу».

"В Україні дуже багато людей живуть на межі бідності і готові працювати будь-де та за будь-яких умов. Саме вони, як правило, стають жертвами торгівців людьми та потрапляють у рабство. На жаль, кількість постраждалих з кожним роком тільки зростає. Ця кампанія, звісно, не вирішить проблему, але може привернути увагу і ЗМІ, і посадовців, і суспільства. Головна мета – попередити українців, що треба бути дуже обережними, коли вони розглядають пропозиції роботи за кордоном", - йдеться у повідомленні співачки. 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему