0 0000
Новини

Операція «Акциз-2017»: у Ковелі припинено діяльність підпільної АЗС

Операція «Акциз-2017»: у Ковелі припинено діяльність підпільної АЗС

Співробітники оперативного управління ГУ ДФС у Волинській області в рамках операції «Акциз-2017» викрили мешканця м. Ковель, котрий налагодив незаконну реалізацію дизельного пального з порушенням порядку реалізації підакцизних товарів та без жодних дозвільних документів. Про це повідомили в оперативному управлінні ГУ ДФС у Волинській області.

За результатами проведених заходів виявлено та вилучено майже 5000 літрів дизельного пального орієнтовною вартістю 135 тис. грн. та технологічне обладнання,  що забезпечувало його реалізацію вартістю 100 тис.гривень.

Дії організатора підпільної АЗС  мають  ознаки правопорушення, передбаченого ст. 164 кодексу України про адміністративні правопорушення (порушення порядку провадження господарської діяльності), а санкція статті передбачає відповідальність у вигляді накладення штрафу в розмірі від 1000 до 2000 неоподаткованих мінімумів доходів громадян з конфіскацією виготовленої продукції, знарядь виробництва, сировини та грошей, одержаних внаслідок вчинення вказаного правопорушення. 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему