27 Лютого 2023
Новини

Що відомо про трагічну смерть військового біля кордону з білоруссю

Що відомо про трагічну смерть військового біля кордону з білоруссю

Про смерть молодшого сержанта 100 бригади тероборони, командира відділення Сергія Панасюка, 01.11.1989 року народження повідомили у Ратнівській громаді.

Деякі ЗМІ повідомили, що чоловік загинув внаслідок перестрілки й що, мовляв, потріли були зроблені з білоруської сторони. Наразі ця інформація не підтверджена. У секторі комунікації поліції Волині у коментарі ІА "ВолиньPost" повідомили, що правоохоронці з’ясовують причини і деталі трагедії.

Відомо, що трагедія сталася на спостережному посту поблизу села Тур на Ратнівщині. Військовослужбовця призвали до лав ЗСУ торік 26 лютого. Має сина та доньку.

Наразі за цим фактом внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 115 Кримінального кодексу України.

«Точно відомо, що постріли здійснювалися не з боку білорусі. Деталі будуть з’ясовані під час досудового слідства, яке триває», – зауважили у секторі комунікації поліції Волині.

У 100-ій окремій бригаді тероборони кажуть, що воїн загинув на світанку 25 лютого 2023 року, виконуючи бойове завдання.

«Проводиться службове розслідування відповідними підрозділами бригади. Просимо довіряти лише офіційній інформації та уникати поширення чуток», - прокоментували у бригаді.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Волинь, війна з Росією
В тему

Останні матеріали