7 Грудня 2022
Новини

Зеленський - людина року за версією Time

Зеленський - людина року за версією Time

За версією журналу "Тайм" людиною року став президент України Володимир Зеленський.

Видання також відзначило "дух України" у боротьбі проти російського агресора.

Журналісти розповіли світу історію українського лідера. Його фото, а також зображення відомих українців та української символіки, знову потрапило на обкладинку Time.

Так, у матеріалі "Людина року, розповіли про людей, які представляють Дух України. Найперше – відзначили постать президента, пригадавши, що у наскладніший період, в лютому 2022, Зеленський чітко повідомив партнерам, що залишається в Києві.

Зазначили, що через 2 дні після звільнення Херсону Зеленський приїхав туди. Хоча його охоронці знову просили президента почекати. росіяни знищили інфраструктуру міста, залишивши його без води, електроенергії та тепла. Також все було заміновано. Крім того, росіяни залишили диверсантів.

Зеленський визнає, що це було ризиковано, але він мусив туди поїхати. Він пояснював, що причина – люди, які 9 місяців були в окупації. За словами президента, його обов’язком було поїхати туди і показати, що Україна повернулася, що вона їх підтримує.

Журналіст зауважив, що у квітні, менш ніж через 2 місяці після вторгнення, Зеленський сказав, що постарів і змінився "від усієї цієї мудрості, якої ніколи не бажав".

Його оточеня відзначило, що через пів року трансформація була різкішою. Помічники, які колись бачили в ньому "легковаговика", тепер хвалять його міцність.

Пригадали, що Зеленський не мав політичного досвіду до 2019 року. Однак його акторський та продюсерський досвід теж мали свої переваги. Президент був адаптивним, навченим не здавати нервів під тиском, він умів читати натовп і реагувати на його настрої та очікування. Зазначили, що після повномасштабного вторгнення росії його аудиторією став увесь світ. Він вирішив не підвести їх, щодня виступаючи зі зверненнями та суттєво посиливши дипломатію.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: володимир зеленський, війна з Росією
В тему