14 Серпня 2022
Новини

У Херсоні рашисти шукають партизанів - проводять нічні рейди

У Херсоні рашисти шукають партизанів - проводять нічні рейди

У Херсоні росіяни проводять нічні рейди та затримання, аби примусити місцевих до співпраці.

Про це в етері телемарафону заявив перший заступник голови Херсонської обласної ради Юрій Соболевський, - пише Слово і Діло.

За словами посадовця, такі рейди росіяни проводять не вперше. Загарбники намагаються залякати жителів та примусити їх до співпраці.

«У Херсоні багато російських загарбників – це і співробітники фсб, росгвардії, і вони нервують на тлі того, що ЗСУ контролюють логістичні шляхи. Тому ворог тероризує мирне населення, проводячи нічні обшуки та затримання», – розповів Соболевський.

Він також зауважив, що окупанти шукають учасників руху опору, партизан і тих, хто допомагає ЗСУ інформаційно. Крім того, інтерес для них становлять учителі, керівники навчальних закладів, лікарі – люди, які відмовляються від співпраці з ворогом.

Нагадаємо, українські захисники у ніч на неділю, 14 серпня, вкотре вдарили по Антонівському мосту в окупованому Херсоні. Наразі встановлюється, чи можуть окупанти перевозити через нього техніку.

Варто зазначити, що у Херсонській області в окупантів почалася паніка після нещодавніх ударів ЗСУ по Антонівському та Каховському мостах - росіяни масово вивозять їхні родини з цих територій.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: війна з Росією, херсон
В тему

Останні матеріали