12 Травня 2022
Новини

російські терористи лише на Запоріжжі викрали 300 людей

російські терористи лише на Запоріжжі викрали 300 людей

Частина Запорізької області України перебуває під окупацією росіян. Тому там вони також чинять свої звірства та злочини.

російські загарбники "відзначаються" тим, що викрадають людей на окупованих територіях. Про ситуацію із цим на Запоріжжі повідомив голова обласної військової адміністрації Олександр Старух.

З початку війни, станом на 11 травня 2022 року, на тимчасово окупованих територіях підтверджено 271 випадок викрадання людей, – повідомив чиновник.

За його словами, досі перебувають в заручниках російських окупантів 118 людей. Натомість з їхніх лап вже вдалось звільнити 153 людини.

За останні дні з полону росіян звільнили 2 людей з Запорізької області.

Окупувавши частину Півдня України, російські загарбники у звичному для них стилі почали мародерити та красти. Викрадають не лише людей, але й цінні речі та навіть звичні побутові.

В тимчасово окупованому Мелітополі на Запоріжжі росіяни викрали колекцію скіфського золота. Наші правоохоронні органи вже відкрили кримінальне провадження за фактом  викрадення російськими військовими національних цінностей України з музею в окупованому місті.

Такі дії порушують закони та звичаї війни. Музей обікрали в квітні 2022 року.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Україна, війна з Росією, запоріжжя
В тему
^ Наверх