27 Квітня 2022
Новини

«Божественне втручання у справи грішників», - Подоляк про вибухи й пожежі в росії

«Божественне втручання у справи грішників», - Подоляк про вибухи й пожежі в росії

Радник керівника ОПУ Михайло Подоляк прокоментував вибухи та пожежі на нафтобазах та складах боєприпасів у прикордонних з Україною областях росії.

Він сказав, що Бєлгородська, Воронезька та Курська області росії теж почали активно вивчати поняття «демілітаризація».

«У цих російських областях періодично горять великі паливні бази, що забезпечували паливом бронетехніку армії рф, і вибухають склади боєприпасів. З різних причин. І роблять це все активніше та впевненіше. Як це пояснити? Дуже просто. Якщо ви (росіяни) вирішили масово атакувати іншу країну, масово вбивати там усіх підряд, масово давити танками мирних людей, а для забезпечення вбивств використовуєте склади у своїх областях, то рано чи пізно борги доведеться повертати», – написав Подоляк.

За його словами, за такої інтенсивності російського вторгнення в Україну «відсидітися не вийде»: «І тому роззброєння бєлгородсько-воронежських складів убивць – абсолютно природний процес. Карма – штука жорстока».

Подоляк додав, що причини руйнування військової інфраструктури в росії можуть бути абсолютно різними: «Аж до… божественного втручання у справи грішників, які у Страсний тиждень масово вбивали людей в українському Маріуполі».

Нагадаємо, у прикордонних областях росії за останній місяць сталося кілька пожеж на складах із паливом та припасами.

Наприкінці березня у передмісті Бєлгорода спалахнув склад боєприпасів. А 1 квітня в тому ж місті сталася масштабна пожежа на нафтобазі, в якій місцева влада побачила «український слід».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: війна з Росією
В тему