15 Березня 2022
Новини

У нардепів з ОПЗЖ провели обшуки: що знайшли

У нардепів з ОПЗЖ провели обшуки: що знайшли

У низки нардепів від ОПЗЖ, які незаконно перетнули або планували перетнути державний кордон України, ДБР провело обшуки.

Про це інформують у ДБР та співрозмовник УП в правоохоронних органах.

"Слідчі дії проводились у межах досудового розслідування щодо неправомірних дій службових осіб правоохоронних органів, які сприяли певним особам, у тому числі народним депутатам України, у незаконному перетині державного кордону України.

Зокрема, у народного депутата Вадима Рабіновича вилучено серед іншого три рушниці та великі суми готівки у гривнях та доларах, у народного обранця Віктора Чорного – 2 гранати (Ф-1 та РГД-5), а у депутата Олега Волошина знайшли серед іншого пістолет", - йдеться у повідомленні.

За даними джерела "Української правди", справа стосується співробітників Держприкордонслужби, які ймовірно сприяли нардепам у незаконному перетині кордону.

За словами співрозмовника, з вищезазначених депутатів в Україні перебуває лише Віктор Чорний.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Нагадаємо, 8 березня співголова партії ОПЗЖ Вадим Рабинович у коментарі УП повідомив, що перебуває за кордоном, але заявив, що шукає можливості повернутися в Україну.

За словами нардепа, він спочатку був на лікуванні в Ізраїлі, а потім полетів на Кіпр.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: війна з Росією, депутати, обшуки, дбр
В тему

Останні матеріали