15 Вересня 2021
Новини

Вибух авто у Дніпрі: що відомо про загиблих

Вибух авто у Дніпрі: що відомо про загиблих

У Дніпрі стався вибух автомобіля, в якому перебували дві людини. Вони загинули.

Як інформують у поліції області, повідомлення надійшло близько 09:00 15 вересня.

Відомо, що Nissan Primera вибухнув на проспекті Богдана Хмельницького. На місці події працювала слідчо-оперативна група, вибухотехніки, експерти криміналістичної лабораторії.

В авто знаходилися чоловік та жінка. Особи загиблих попередньо встановлені за документами, виявленими на місці події. Проте імена в поліції не називають.

За цим фактом відкрили "кримінал" за ст. 258 ККУ (терористичний акт).

Радіо Свобода пише, що одна із загиблих – речниця управління ДСНС у Дніпропетровській області Дар’я Гречищева. В управлінні ДСНС написали, що вона трагічно загинула сьогодні вранці, але не уточнили обставин.

Керівник ГО «Український легіон» Олексій Санніков заявив, що під час вибуху загинув член його ГО Олексій Кавлак. Вибухнув саме його автомобіль, але, за його словами, вибухівки у ньому бути не могло.

Санніков розповів, що загиблий чоловік був в організації з 2014 року і в основному займався навчанням домедичної допомоги. Також кілька років тому Олексій додатково створив свою організацію Aid Brothers, яка займалась проведенням тренінгів, зокрема з мінно-вибухової діяльності.

Втім Санніков виключає версію того, що в автівці Кавлак міг перевозити вибухівку: «Тренінги проводилися на макетах, йому не потрібні були вибухові пристрої».

Він додав, що Кавлак ще вів підприємницьку діяльність у сфері інтернет-клубів. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: дніпро, загибель, смерть, дснс, автомобіль, вибух, поліція
В тему