30 Травня 2021
Новини

Луцьк отримає нові схеми теплопостачання та інвестиційні плани модернізації тепломереж

Луцьк отримає нові схеми теплопостачання та інвестиційні плани модернізації тепломереж
Луцьк - одне з десяти міст України, які отримають нові схеми теплопостачання та інвестиційні плани модернізації тепломереж за підтримки USAID Проєкту енергетичної безпеки (USAID ПЕБ). Меморандум про співпрацю підписали Луцький міський голова Ігор Поліщук та операційний директор Проєкту енергетичної безпеки Сара Мікал Алдерфер.
В рамках співпраці планується розробка схеми теплопостачання для кожного міста-партнера, довгострокової стратегії розвитку сиcтеми теплопостачання та визначення списку пріоритетних проєктів для покращення системи теплопостачання. Також планується розробка концепції, кошторису, оцінки інвестиційного впливу та визначення потенційного джерела фінансування.
Цього планується досягти у рамках Програми допомоги муніципальним стейкохолдерам в імплементації реформ, спрямованих на технічну оптимізацію, економічну ефективність та екологічну безпечність систем теплопостачання (Програми), яку USAID ПЕБ реалізує спільно з Міністерством розвитку громад та територій України.
 
Участь в в онлайн-зустрічі взяли заступник Луцького міського голови Ірина Чебелюк, депутат міської ради Роман Бондарук, керівники структурних підрозділів міської ради.
 
Ірина Чебелюк зазначила, що Луцьку дуже приємно стати одним з десяти міст в Україні, які отримають нові схеми теплопостачання та інвестиційні плани в модернізації тепломереж за підтримки USAID Проєкту енергетичної безпеки.
“У нас в місті вже досить багато зроблено щодо забезпечення модернізації наявних об’єктів комунальної власності, однак нас також цікавить модернізація та створення енергетичної безпеки для багатоповерхових будинків, в яких проживають мешканці нашої громади. Сподіваємося, що співпраця буде корисною, успішною і найголовніше - результативною”, - сказала Ірина Чебелюк.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, луцька міська рада, бюджет, економіка
В тему

Останні матеріали