25 Квітня 2021
Новини

Голова Луцької районної ради домовився про партнерство із «Едельвіка»

Голова Луцької районної ради домовився про партнерство із «Едельвіка»

Голова Луцької районної ради Олександр Омельчук домовився про соціальне партнерство із компанією «Едельвіка».

Зокрема, про генеральне партнерство у проекті до Дня матері «Посміхнись, мамо!», ініційованим депутаткою райради Василиною Вітовщик.

Голова правління ПрАТ «Едельвіка» Юрій Переходько розповів, що їхня компанія – це виробництво повного циклу: від виготовлення тканини до пошиття готових виробів. Більше мільйона метрів тканини на рік виготовляються «Едельвікою».

«З нашої тканини шиє вся Україна», - наголосив він.

Крім того, в «Едельвіки» величезний вибір вишитих сорочок, суконь та текстилю, а із початком пандемії коронавірусу компанія почала відшивати спецодяг для медиків.

Директор з економічного розвитку ПрАТ «Едельвіка» Оксана Антонюк провела екскурсію виробничими площами для Олександра Омельчука, його радника Юрія Ройка та депутатки районної ради Ольги Максим’як.

«Масштаби виробництва вражають. «Едельвіка» - приклад того, як треба працювати. Луцька районна рада підтримує місцевого виробника. Шкода, що пряжу компанія закуповує за кордоном, адже на Волині та в Україні є можливості відновити вирощування технічних конопель та льону», - наголосив голова Луцької районної ради Олександр Омельчук. 

Партнерство з «Едельвіка»

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Волинь, луцьк
В тему