4 Березня 2021
Новини

В Україні можуть ввести жорсткий локдаун: умови

В Україні можуть ввести жорсткий локдаун: умови

В Україні через третю хвилю коронавірусу, ймовірно, повернуть жорсткий локдаун.

Прем'єр Денис Шмигаль наголосив, що червона зона та жорсткий локдаун вже запроваджені в Івано-Франківській, Чернівецькій та Житомирскій областях, - пише 24 канал.

Водночас, за його словами, у зоні ризику перебувають Вінницька, Закарпатська та Тернопільска області. А також низка інших регіонів, які МОЗ віднесла до помаранчевої карантинної зони.

"Це означає, що на підході може бути жорсткий локдаун. Коли більшість областей буде у червоній зоні, скоріш за все, доведеться повертатися до тої моделі локдауну, який Україна вже проходила", – підкреслив Шмигаль.

"Дуже б не хотілося цього робити, тому треба все ж таки ще раз звернутися до свідомості громадян. Коронавірус нікуди не дівся, він є у всьому світі", – додав урядовець.

Прем'єр-міністр також зауважив, що початок вакцинації – це всього лише початок. Адже загалом цей процес по всьому світі може зайняти щонайменше 2 роки.

Він наголосив, що протягом цього часу доведеться й надалі дотримуватися маскового режиму та соціальної дистанції, аби вберегти себе та близьких.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Україна, карантин, коронавірус, Надзвичайні події
В тему