4 Жовтня 2020
Новини

У центрі Мінська зафіксували колони автозаків та військову техніку

У центрі Мінська зафіксували колони автозаків та військову техніку
Фото ілюстративне

Станом на 4 жовтня у Мінську поменшало протестувальників.

Попри це до Мінська знову стягують військову техніку та силовиків, - пише 24 канал.

У центрі столиці, де, зазвичай, відбувались протести, зафіксували колони автозаків та військову техніку. Зокрема, машини помітили на парковках біля Палацу спорту, готелю "Ювілейний", а також в інших частинах міста. Неподалік стояли й силовики. ОМОНівців побачили біля проспекту Незалежності та Палацу республіки. Біля стели спорудили огородження з колючого дроту.

За інформацією жителів Мінська, входи та виходи від площі Перемоги до площі Незалежності перекрили. Там чатували силовики. Крім того, у Мінську закрили кілька станцій метро, також не працюють деякі торгові центри.

Скупчень людей біля торгівельних центрів, як було минулих вихідних, немає. Наразі біля стели білоруси теж не збираються. Кілька десятків протестувальників вийшли до готелю "Ювілейний". Вони скандують "Жыве Беларусь".

Попри це, вже є перше затримання. Біля проспекту Незалежності силовики підійшли до жінки, щоб нібито перевірити документи. За словами очевидців, після цього її забрали в мікроавтобус.

Білоруси продовжують фарбувати країну у біло-червоно-білі кольори. Національні прапори розвішують на багатоповерхівках та навіть на стільникових вежах.

Також на площі Змін знову відновили стінопис із діджеями, що перші включили пісню "Перемен" під час політичних акцій.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: білорусь, акція протесту, вибори
В тему

Останні матеріали