26 Серпня 2020
Новини

Наїзд на курсанток у Києві: що відомо про п'яного майора

Наїзд на курсанток у Києві: що відомо про п'яного майора
Курсантки Української військово-медичної академії, на яких на авто наїхав майор Володимир Холодний, перебувають у лікарні в тяжкому стані.

Про це заявив на брифінгу начальник академії полковник медичної служби Валерій Савицький.

Він не був викладачем і перевівся до закладу зовсім нещодавно.

«Він не викладач, він офіцер управління, який приступив до виконання своїх обов’язків буквально в тому місяці (в липні — ред.), перевівся до нас в академію. До цього він служив в інших місцях», — сказав Савицький.

«Мені соромно як керівнику, що я за гарними службовими рекомендаціями, за відзнаками за участь у бойових діях на Донбасі не зміг розгледіти справжнє обличчя військовослужбовця, який здійснив наїзд», — додав він.

Нагадаємо, 25 серпня на території військової частини на вулиці Зоологічній у Києві чоловік за кермом Toyota Prius збив трьох курсанток. Попередньо встановлено, що водій був п'яний.

Його затримали одразу після ДТП. Проти чоловіка порушили справу за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу, санкція передбачає до восьми років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортним засобом до трьох років. Процесуальне керівництво буде здійснювати військова прокуратура.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: київ, дтп, аварія, кримінал
В тему