21 Серпня 2020
Новини

Навального отруїли речовиною, яка шкодить іншим

Навального отруїли речовиною, яка шкодить іншим

Поліція підтвердила, що в організмі Навального виявлена небезпечна отрута, яка "небезпечна не тільки для нього, а й для оточуючих".

Про це написала прессекретар політика Кіра Ярмиш.

«Назву не говорять, тому що „таємниця слідства“. Лікарі не реагують на повідомлення», — написала вона.

У свою чергу дружина політика Юлія Навальна розповіла що усім, хто знаходиться поруч з Навальним потрібні спеціальні костюми, повідомляє МБХ Медіа. Тому їй відмовляються віддавати Олексія.

За інформацією Telegram-каналу "Life Shot", у Навального діагностували "гостре отруєння невстановленим  психодислептиком". Деякі ЗМІ пишуть, що в напій йому додали оксибутират натрію.

Психодислептик – одна з назв галюциногенів – психоактивних речовин, які вводять у змінені стани свідомості, впливають на характер мислення, настрою, сприйняття і викликають галюцинації. Найбільш широко вживаються й вивчені такі галюциногени, як мескалін, ЛСД і псилоцибін.

Під час отруєння психодислептиками (галюциногенами) у людини можуть спостерігатися порушення дихальних функцій, млявість, підвищена сонливість із переходом у стан коми, галюцинації. Крім цього, існують і інші симптоми – залежно від речовини.

Головний лікар лікарні в Омську заявив, що опозиційний політик Олексій Навальний нетранспортабельний, так як його стан нестабільний.

Як повідомила Кіра Ярмиш, рішення родичів для перевезення Навального на лікування до Німеччини недостатньо.

"Заборона на перевезення Олексія означає пряму загрозу його життю. Залишатися в омській лікарні без обладнання, з так і не поставленим діагнозом в нинішньому положенні смертельно небезпечно", – підкреслила вона.

Тим часом, з Німеччини до Росії вилетів літак, який повинен доставити Навального на лікування в ФРН.

Видання Bild повідомляє, що літак з медиками вилетів о 03:11 з Нюрнберга. Якщо Навального все ж дозволять транспортувати, то до полудня він може бути вже в берлінській клініці Charite.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: росія, кримінал, отруєння
В тему

Останні матеріали