20 Серпня 2020
Новини

«Мені все одно, хто у вас загинув»: у Львові водій нахабно виганяв матір загиблого воїна АТО з маршрутки

«Мені все одно, хто у вас загинув»: у Львові водій нахабно виганяв матір загиблого воїна АТО з маршрутки

У Львові розгорівся скандал з водієм маршрутки і матір'ю загиблого на Донбасі бійця. Жінка зайшла в салон транспортного засобу і показала посвідчення. Водій не хотів пускати містянку і заявив їй, що йому все одно, що її син помер

Про це сама жінка написала на своїй Facebook-сторінці. 

"Сьогодні зайшла в автобус 217А, приблизно 8:00 ранку. Показала посвідчення пільгового проїзду, матері загиблого воїна АТО. На це водій сказав вийти і чекати на наступну маршрутку, у нього тільки сидячі місця. Хоча в маршрутці крім мене, ще переді мною зайшли троє пасажирів.

Я йому пояснила, що у мене загинув син, щоб Ви їздили і заробляли гроші. Навіщо прозвучала відповідь: "Мені все одно хто у Вас загинув", - розповіла Марія Найда.

За словами жінки, їй поступилися сидячим місцем, але їй було прикро через таку нахабну поведінку водія.

В коментарях українці написали, що дуже соромно за таких водіїв.

"Ганьба таким водіям!", "Це дуже сумно(((Поки біда не торкнеться їх самих - продовжуватимуть ставитись по-свинськи, сама не раз на таких потрапляв", "А може таких водіїв відправити у зону АТО і тоді зрозуміє, а то хлопці воюють та гинуть, а він спокійно заробляє гроші", "Дуже прикро бути в такій ситуації. Прикро, що наші люди такі пасивні, поки їх не торкнеться, і прикро, що водії взагалі не хочуть нічого розуміти. Їх цікавлять тільки гроші".

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: львів, скандал, водій
В тему