3 Серпня 2020
Новини

Смертельна аварія у Мукачево: п'яний водій виїхав на зустрічну смугу

Смертельна аварія у Мукачево: п'яний водій виїхав на зустрічну смугу

На Закарпатті у селі Страбичово зіткнулися вантажівка "IVECO" та легковик "ВАЗ 2115".

3 серпня внаслідок аварії пасажир легковика помер. Про це повідомили у пресслужбі ГУНП у Закарпатській області.

Зазначається, що водія "ВАЗ", який за кермом перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння, затримали в порядку статті 208 КПК України.

ДТП трапилася біля 3 години ранку. Як встановили поліцейські, причиною аварії стало те, що водій легковика – 25-річний мешканець Мукачівського району, виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з вантажівкою. За кермом "IVECO" перебував 23-літній житель села Поляна Свалявського району.

Внаслідок зіткнення транспортних засобів, один із пасажирів "ВАЗ 2115", 20-літній мешканець села Великі Лучки, помер на місці події. Водія та іншого пасажира "ВАЗу"– 18-річного жителя села Горонда, а також водія вантажівки доставили до районної лікарні.

Водія автомобіля "ВАЗ" перевірили на стан алкогольного сп’яніння – 2,47 проміле. Чоловіка затримано в порядку статті 208 КПК України.

За фактом порушено кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвело до смерті потерпілого). У справі триває слідство.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: закарпаття, дтп, аварія, Надзвичайні події, смерть, кримінал
В тему