2 Серпня 2020
Новини

«Втеча з Шоушенка» по-українськи: мати рила підземний тунель, щоб син втік з тюрми

«Втеча з Шоушенка» по-українськи: мати рила підземний тунель, щоб син втік з тюрми

Мешканка Миколаєва придумала цілий план для того, щоб допомогти втекти синові, який відбування покарання за вбивство в одній з колоній Вільнянського району Запорізької області.

Так, мешканка Миколаєва вирила тунель триметрової глибини протяжністю близько 10 метрів. Фотографії з місця події опублікували в співтоваристві "Це Запоріжжя" в Instagram.

- Втеча з Шоушенка, Запорізька версія. Жінка з Миколаєва рила підкоп, щоб витягнути з в'язниці свого сина. Він відбуває тривалий термін за вбивство в одній з Вільнянських колоній. Мати в'язня зняла неподалік будинок, і за допомогою інструментів ночами впевнено рила до своєї мети. Звичайно двоїсті відчуття від цієї новині, але тепер у жінки є всі шанси зустрітися з сином по той бік паркану, - зазначено в пості.

Як зазначено в повідомленні, довести справу до кінця їй не вдалося - завадили правоохоронці.

У вересні 2019 роки засудженому за вбивство вдалося втекти з Вознесенської колонії на Миколаївщині. У 2017 році він був засуджений до восьми років позбавлення волі. Через тиждень втікача вдалося зловити - його затримали прикордонники на пункті пропуску Кучурган-Первомайськ. Чоловік намагався потрапити в Молдову. За втечу з колонії йому загрожує додаткове покарання у вигляді позбавлення волі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Надзвичайні події, кримінал, запоріжжя, тюрма
В тему