21 Липня 2020
Новини

Програв суд про колекційну монету: нова інформація про терориста Максима Кривоша

Програв суд про колекційну монету: нова інформація про терориста Максима Кривоша

У квітні 2020 року терорист Максим Кривош в Луцьку програв судовий процес щодо продажу колекційної монети.

Справа стосувалася продажу колекційної американської монети 1924 року номіналом у 20 доларів.

Колекціонер з Київської області у 2018 році купив її у Кривоша за 30 тисяч 704 гривні. Як було сказано в домовленості, покупець перекинув продавцю 10 тисяч гривень на банківську картку в якості завдатку.

Решту мав віддати в поштовій службі при отриманні монети. Втім коли колекціонер прийшов забирати свою покупку, у посилці її не було. Максим Кривош звинуватив у всьому саме службу доставки, але там запевнили, що треті особи не мали доступу до посилки.

Тоді мешканець Київської області подав у суд. За результатами розгляду справи, у квітні 2020 року один з волинських судів визнав недійсним продаж монети на аукціоні, а Кривоша зобов'язав повернути завдаток.

Нагадаємо, 21 липня поліція повідомила, що в обласному центрі Волині невідомий чоловік захопив автобус з людьми. Повідомляли про постріли. Місце події оточила поліція та військові. Згодом цю надзвичайну подію прокоментував Президент України Володимир Зеленський. Терорист через Твіттер озвучив доволі дивні вимоги. Крім того він телефонував до відомого журналіста Юрія Бутусова.

До слова, юрист-кримінолог Анна Маляр вважає, що захоплення заручників у Луцьку є нетиповим, як і сам злочинець, та може бути постановкою. Також цю подію прокоментував під час візиту міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, Волинь, тероризм, Надзвичайні події
В тему