24 Червня 2020
Новини

Без захисту та температурного скринінгу: у Луцьку на підприємстві - спалах COVID-19

Без захисту та температурного скринінгу: у Луцьку на підприємстві - спалах COVID-19

На підприємстві «Луцьк Фудз» - 6 випадків коронавірусу.

Про це під час брифінгу  24 червня повідомила головний санітарний лікар Волинської області Наталія Янко, - пише ІА "ВолиньPost".

На самому ж підприємстві зареєстрували порушення карантинних вимог.

За її словами, виникненню спалаху сприяло недотримання карантинних заходів. Аналіз перших випадків хвороби підтвердив, що захворілі ходили на роботу з симптомами ГРВІ.

«Фактично протягом тижня із симптомами ГРВІ одна з працівниць ходила на роботу, не повідомляючи керівництво про погане самопочуття та приймаючи жарознижувальні препарати, розцінюючи симптоми як застуду», - запевнила Наталія Янко.

Встановили, що під час доїзду на роботу працівники не дотримуються маскового режиму.

«На прохідній не було температурного скринінгу. В цеху працюють без індивідуального захисту, переодягаються і харчуються в одному приміщенні», - озвучили головний державний санітарний лікар Волині.

Окрім того, зареєстровані 4 лабораторно підтверджені випадки на підприємстві «Jasmine Lingerie». Керівництво проінформували, тривають протиепідемічні заходи. Контактних осіб скерували на проведення ІФА-тесту. Але цю пропозицію, за словами Наталії Янко, керівництво підприємства проігнорувало.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, коронавірус, Надзвичайні події
В тему