23 Червня 2020
Новини

Вибух у Києві: з-під завалів дістали тіла п'яти жертв

Вибух у Києві: з-під завалів дістали тіла п'яти жертв

Тіла ще двох загиблих з під завалів на столичних Позняках уночі дістали рятувальники. Таким чином кількість жертв вибуху у 10-поверхівці зросла до п'яти осіб.

Цієї ночі рятувальник знайшли тіла двох чоловік під завалами, про зникнення яких заявляли рідні. Знайшли 53-річного чоловіка - це тато 19-річної дівчини. Тут загинули її мама, тато і брат.

Пів на четверту ранку знайшли ще одного загиблого, якому було 44 роки. Тож нині трагедія забрала п’ять життів.

Рятувальники продовжують пошукові роботи: обережно розбирають завали, бо там можуть бути люди, про яких не повідомляли рідні. Ця робота, кажуть рятувальники, завершиться вже сьогодні.

"Нижче четвертого поверху вже немає. Саме тому рятувальна операція буде завершена",- коментує речниця ДСНС України Світлана Водолага.

Аби секція не завалилася, то у всіх квартирах поставили підпори, а увесь восьмий поверх з’єднаний ще й тросами. Слід тримати 9-10 поверхи, які буквально зависли в повітрі.

Нагадаю, що стало причиною вибуху в багатоповерхівці в Києві 21 червня, поки з’ясовують. Утім, правоохоронці вже порушили кримінальне провадження за статтею порушення правил безпеки при поводженні з газом. Після пошукової операції у місті вирішуватимуть долю секції, де здетонувало. У сусідні секції вже впустили людей ночувати

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Надзвичайні події, трагедія, київ, вибух
В тему