14 Червня 2020
Новини

У Ковелі просто неба живе бабця, яка не може ходити

У Ковелі просто неба живе бабця, яка не може ходити

У Ковелі, у районі залізничного вокзалу, просто неба живе бабця, яка не може ходити самостійно. Її долею переймаються місцеві мешканці, однак знайти рідних поки що не вдається.

Фото опублікував мешканець Ковеля Олександр Оксеньчук. Ось що чоловік пише:

«От скажіть люди добрі, що робити. Викликав швидку і поліцію. Жінка з 9-го числа поселилася в траві біля дитячого майданчика, ходити не може. Благає про допомогу, а нашим властям все до лампочки. От і що з нею робити????»

Як пояснив Олександр, в поліції йому не допомогли: «Пані поліцейська сказала мені: «Ви є свідомий громадянин то візьміть і доглядайте за нею».

Чоловік каже, що того ж дня ввечері жінку забрала швидка. Нині, за словами Олександра, жінка перебуває у лікарні «в терапії». Як вдалося йому дізнатися, бабуся з родом з Рівненщини.

Як розповіла ковельчанка Анжела Лисюк: «Я до цієї бабки викликала швидку і міліцію, вони забрали і вигнали її. Вона два дні спала у дворі дитячої поліклініки. Вона ледь ходить. З її слів, будинку у неї немає. Вона з дитбудинку. Сім'ї у неї теж немає. Раніше вона їздила дизелем Ковель – Рівне».

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Волинь, ковель
В тему