3 Червня 2020
Новини

Шмигаль пропонує призначити двох нових міністрів

Шмигаль пропонує призначити двох нових міністрів

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль зареєстрував документи про призначення міністрів.

Йдеться про призначення нових міністрів культури, екології та віцепрем'єра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції. Про це свідчать дані на сайті Верховної Ради.

Міністром культури пропонує призначити Олександра Ткаченка; міністром екології – Романа Абрамовського. Також пропонує звільнити Вадима Пристайка з посади віцепрем’єра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції, а на його посаду призначити Ольгу Стефанішину.

Для голосування за кандидатури нових міністрів у сесійній залі необхідні рішення профільних комітетів. Відтак наразі усі постанови будуть опрацьовуватися у комітетах. 

Водночас постанова про призначення міністра екології поки що передана на розгляд керівництву.

Що відомо про нових потенційних міністрів

Олександр Ткаченко – депутат Верховної Ради від "Слуги народу". У парламенті очолює комітет гуманітарної й інформаційної політики. До приходу в політику працював журналістом і медіаменеджером. До 2019 року очолював медіахолдинг олігарха Ігоря Коломойського "1+1". 

Роман Абрамовський – заступник міністра енергетики та захисту навколишнього середовища. У 2013 – 2014 роках був штатним помічником народного депутата від "Партії регіонів" Олександра Бобкова.

Ольга Стефанішина – юрист-міжнародник, гендиректорка Урядового офісу координації європейської та євроатлантичної інтеграції.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Денис Шмигаль, вру, кабінет міністрів
В тему

Останні матеріали