1 Червня 2020
Новини

На Волині під час обшуків вилучили зброю, набої, самогон та бурштин

На Волині під час обшуків вилучили зброю, набої, самогон та бурштин

На Волині, Любешівському районі,  під час обшуків поліцейські вилучили зброю, набої та понад 6 кг бурштину-сирцю.

Про це повідомляє поліція Волинської області.

Співробітники Любешівського відділення поліції спільно із оперативниками Луцького прикордонного загону провели на території району два санкціоновані обшуки у помешканнях волинян.

Слідчі за цими фактами розслідують кримінальні провадження за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ст. 240-1 (незаконне видобування, збут, придбання, передача, пересилання, перевезення, переробка бурштину) Кримінального кодексу України.

У селі Лобна, під час проведення санкціонованого обшуку на території домогосподарства 42-річного місцевого жителя, правоохоронці виявили та вилучили близько шести кілограмів бурштину-сирцю, обладнання для його обробки, мисливську рушницю, стволи до неї, майже 300 набоїв зразків Другої світової війни та понад 20 набоїв різного калібру.

У 56-річного жителя села Підкормілля правоохоронці під час санкціонованого обшуку виявили та вилучили мисливську рушницю, а також 470 л закваски та 40 л самогону. За фактом виготовлення, зберігання самогону поліцейські склали на чоловіка адмінпротокол за ст.176 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Заборонену речовину в порядку адміністративного провадження знищили, шляхом виливання.

Вилучену під час обшуків зброю та сонячне каміння слідчі направили до Волинського експертно-криміналістичного центру МВС України для проведення відповідних експертиз. Тривають досудові розслідування.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Волинь, поліція, зброя, обшуки, бурштин, алкоголь
В тему