28 Травня 2020
Новини

Фото дівчини, яку катували і гвалтували поліцейські в Кагарлику

Фото дівчини, яку катували і гвалтували поліцейські в Кагарлику

В Україні з’явилися дані жертви насильства й побиття у відділенні поліції Кагарлика на Київщині. Так, Нелі Погребицькій – 26 років, вона живе в селі Стави, що за 20 хвилин їзди від Кагарлика, а також сама виховує 5-річну доньку, у якої ДЦП.

Про це повідомляє "КП в Україні", посилаючись на слова родичів потерпілої.

"Не агресивна, спокійна і добродушна дівчина. Вона сором'язлива і правильно вихована людина. Не так давно з рік пропрацювала в ресторані. Зараз у її доньки проблеми з ніжками, тому Неля весь час сиділа з нею вдома, доглядала за дитиною", – розповів її двоюрідний брат Микола.

Неля Погребицька стала жертвою зґвалтування копами у Кагарлику

За його словами, раніше Неля не мала ніяких проблем із законом. Односельці ж не дуже охоче, але позитивно відгукуються про дівчину.

"Кажуть, що у неї стосунки з чоловіком були проблемні. Дуже багато сварилися. Можливо, на ґрунті ревнощів. Начебто останнім часом разом не жили. Так-то про неї мало хто щось знає. Однак усі сходяться в одному – якою б вона не була, але її дуже шкода. Жодна жінка не заслуговує пережити таке", – розповідає жителька села Стави Катерина.

Неля Погребицька

Вона також додала, що в шкільні роки Неля Погребицька була звичайною дитиною, не проблемною, а навпаки – дуже серйозною і відповідальною. Ще дівчина займалася спортом.

Неля Погребицька з донькою

"Не можна сказати, що у них неблагополучна сім'я, це не так. Просто дуже скромно жили. П'яними їх ніхто ніколи не бачив. Донька Нелі теж завжди акуратно одягнена, чиста, доглянута, так само, як і сама вона", – підкреслила односельчанка.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, кримінал, згвалтування, поліція, київ
В тему

Останні матеріали