27 Травня 2020
Новини

Дружина одного із кагарлицьких ґвалтівників-поліцейських має квартиру у Рожищі

Дружина одного із кагарлицьких ґвалтівників-поліцейських має квартиру у Рожищі

На Київщині, Кагарлику, двох поліцейських, яких звинувачують у зґвалтування та катуванні 26-річної жінки, а також побитті чоловіка, затримали.

Сім'я одного із них має майно у Рожищі. Про це стало відомо із матеріалу APnews.

Затриманими за підозрою в побитті та зґвалтуванні виявилися 29-річний оперуповноважений Сергій Сулима і 35-річний начальник сектору кримінальної поліції Микола Кузів.

Обидва одружені, один із затриманих має двох синів.

Згідно з декларацією Миколи Кузіва, він родом з Трускавця Львівської області. Працював правоохоронцем у Нацполіції Львівської, Донецької та наразі Київської області.

За час роботи у структурі заробітна плата Кузіва виросла з 51 783 до 81 175 гривень за рік (близько 6700 гривень на місяць). Інших джерел доходу колишній правоохоронець не вказав.

У нього є дружина Світлана, та двоє синів – Богдан та Матвій.

У 2019 році Кузів задекларував у власності дружини квартиру та земельну ділянку площею 10 соток у місті Рожище на Волині.

Що стосується Сергія Сулима - він працював у відділенні оперуповноваженим. Сам родом з села Красна Слобідка, що в Обухівському районі Київської області. У Сергія також є дружина Анна, але дітей немає.

Згідно з декларацією за 2020 рік, Сулима не володіє об’єктами нерухомості. За рік роботи на посаді, він отримав заробітну плату у розмірі 157 741 гривень (близько 13 тисяч гривень на місяць).

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, згвалтування, поліція, Волинь, рожище
В тему