26 Квітня 2020
Новини

Коронавірус на Волині: що відомо про померлу пацієнтку

Коронавірус на Волині: що відомо про померлу пацієнтку

Померла пацієнтка відділення гематології Волинської ОКЛ.

Жінка протягом останніх трьох тижнів знаходилась у лікарні з діагнозом гострий лейкоз, також у неї діагностували коронавірус. Про це повідомила начальниця управління інформаційної політики та цифрової трансформації ОДА Карина Мариневич, пише Суспільне Волинь.

Зі слів очільника медзакладу Олександр Дударя, йшлося про єдине в області відділення гематології, де лікують вкрай важких хворих.

«Чотирьох пацієнтів, які контактували з померлою, перевели у тимчасовий інфекційний госпіталь. Вони ізольовані, отримують необхідне лікування. Шість медиків, працівників гематологічного відділення з діагнозом COVID – 19 перебувають вдома на самоізоляції», - розповідав Олександр Дудар.

Станом на 10:00 26 квітня у Волинській області зареєстровано 29 нових випадків захворювання на коронавірус. Усього в області у 241 людини діагноз COVID – 19, якій лабораторно підтверджений методом ПЛР. Карина Мариневич каже, що 11 нових хворих - медпрацівники та пацієнти відділення гематології обласної лікарні.

За добу надійшло 54 повідомлення про підозру на коронавірусну інфекцію. В області методом ПЛР обстежено 1651 людина. 6 випадків хвороби завершились летально. Одужало 48 осіб.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Волинь, коронавірус, луцьк, Надзвичайні події, смерть
В тему